Επίσκεψη της Όλγας Πολίτη στην λαϊκή αγορά, στην Αρτέμιδα

Επίσκεψη της Όλγας Πολίτη στην λαϊκή αγορά, στην Αρτέμιδα

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό είχε ουσιαστικό διάλογο με πολίτες και επαγγελματίες

Επίσκεψη της Όλγας Πολίτη στην λαϊκή αγορά, στην Αρτέμιδα

 

Στην λαϊκή αγορά, στην Αρτέμιδα, βρέθηκε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Όλγα Πολίτη.

Η υποψήφια με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού είχε την ευκαιρία να συζητήσει με δεκάδες πολίτες, να επικοινωνήσει τις θέσεις της παράταξης αλλά κυρίως να τους ακούσει για τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν. Οι περισσότεροι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το κύμα ακρίβειας που συνεχίζει και τους πλήττει ενώ εξέφρασαν την οργή τους για τα όσα συμβαίνουν με τις πλημμύρες , την πλήρη έλλειψη προληπτικών μέτρων και την μη υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών.

Παράλληλα, η Όλγα Πολίτη συζήτησε με παραγωγούς και εμπόρους για τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική καθημερινότητά τους.

Οι επισκέψεις της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό συνεχίζονται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Ανατολικής Αττικής, με στόχο την άμεση επικοινωνία και τον ειλικρινή διάλογο με τους πολίτες και τους επαγγελματίες.

Όλγα Πολίτη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό